享受了三天的草津湯治之後, 便出發往軽井沢, 草津有巴士直往軽井沢, 很方便, 但貴.

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(12) 人氣()

草津有甚麼好玩? 別傻了! 草津除了溫泉就是溫泉! 除非你曉得滑雪, 且不是滑雪高手.

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(5) 人氣()

咁耐無更新, 我以為你人間蒸發添!
你誤會啦, 蒸發左GE係我D退休金!
吾開心呀?
小小心噙啦.
不如賣晒佢啦!
發神經, 有錢我買貨添呀!
有冇節衣縮食呀?
高峰期我都未試過添衣增食, 一切依舊!
哦? 但係你好似......
我肥係因為我食得多朱古力!
你吾怕三乜咩?
比利時朱古力無掛, 有都死而無憾呀!
廢話少講, 請我食朱古力, 去去去......

----------------------------------------------

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(7) 人氣()

前天晨早, 友人vin來電召集往昂坪360, 即時反應是: 公眾假期很多人, 不想排隊, 友人游說說若多人便轉往citygate outlet買物, 也好, 反正下午閒著.

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(5) 人氣()

祝大家中秋節快樂!
節後減肥成功!

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(7) 人氣()

在草津的第二天和第三天,我們都進了"吾妻燒肉"吃午飯,因為第一天吃的牛實在令人感動,所以第二天便和友人一起再去。

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()

年每的暑假都會比較忙, 今年也不例外, 只是比去年輕鬆一點, 這代表今年收入比去年遜, 所以, 別要我請吃飯, 飯後我偷偷地溜走也別怪我!

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(9) 人氣()

中國人好聰明, 大家都會明白, 但......

joeyee 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(6) 人氣()